Hoeveel krijgt u?

Doe de pensioencheck

U wilt natuurlijk weten of u genoeg pensioen opbouwt. Er zijn 3 manieren om uw pensioen zelf te checken:

1. Inloggen in Mijn Pensioencijfers

In Mijn Pensioencijfers ziet u in één oogopslag wat u aan pensioen hebt opgebouwd bij ons fonds. Voor uzelf en voor uw eventuele nabestaanden. Mijn Pensioencijfers is de beveiligde, online omgeving van deze website. Hier kunt u uw pensioen bij ons fonds checken en uw pensioenzaken regelen.

In Mijn Pensioencijfers ziet u:

  • de gegevens van u en eventueel uw partner (die in onze administratie is geregistreerd)
  • het pensioen dat u kunt bereiken bij ons als uw situatie niet verandert en u doorwerkt tot de pensioenleeftijd van 67 jaar
  • uw Uniform PensioenoverzichtAfkorting voor Uniform Pensioenoverzicht. Een persoonlijk pensioenoverzicht dat deelnemers ontvangen van hun pensioenfonds. (lees de veelgestelde vragen)
  • de Pensioenschets, waarmee u kunt kijken of u met uw te verwachten pensioen uw huidige levensstijl kunt behouden.

Wilt u een wijziging aan ons fonds doorgeven? Hebt u bijvoorbeeld een nieuw e-mailadres of wilt u uw partner aanmelden? Dat kan ook via Mijn Pensioencijfers.

 

 

2. Mijnpensioenoverzicht.nl bezoeken

Voor een totaaloverzicht van uw pensioen gaat u naar www.mijnpensioenoverzicht.nl. Na het inloggen ziet u in één oogopslag:

  • Uw AOW van de overheid.
  • Hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en bij welk pensioenfonds of bij welke verzekeraar.
  • Een inschatting van uw pensioen als het mee- of tegenzit.
  • Wat uw nabestaanden krijgen als u overlijdt.

Lees ook de veelgestelde vragen over Mijnpensioenoverzicht.nl.

3. De Pensioenschets maken

Hebt u aan de hand van de bovenstaande opties een beeld van uw inkomsten na uw pensioen? Dan kunt u ook checken of dat straks voldoende is. Log in bij Mijn Pensioencijfers. Klik linksboven op 'menu' en dan op de button ‘Pensioenschets’. In de Pensioenschets kunt u snel en eenvoudig uw toekomstige huishoudboekje samenstellen aan de hand van uw persoonlijke situatie en wensen.

Vragen?

Is uw pensioen bij ons niet helemaal duidelijk of hebt u andere vragen over uw pensioen? Neem dan contact op met ons. Wij kennen alle details van uw pensioenregeling en helpen u graag.